Ana Sayfa Tüm Emlaklar Hacet’te Tadilat Derdi Olmadan, Merkezi Konumda...

Hacet’te Tadilat Derdi Olmadan, Merkezi Konumda Bir Daire

Hacet

2+1 DENIZE YAKIN
€ 90000
APS-166
Satılık İlan tipi
Daire Gayrimenkul tipi
— Yapım yılı
3 Odalar
1 Banyo
100 Alan

Açıklama

Bu dairenin en önemli avantajlarından biri, iç tadilatının yapılmış olması ve tapu belgelerinin hazır bulunmasıdır. Ayrı mutfaklı 2+1 planı, 100 m² brüt alanı ve güneybatı cephesiyle hem oturum hem de kira getirisi amacıyla değerlendirilebilir.

Alanya’nın merkezi Hacet Mahallesi’nde, beş katlı binanın 3. katında yer alan daire denize yaklaşık 600 metre mesafededir. Marketler, pazar, okullar ve alışveriş merkezleri yürüme mesafesindedir. Özel hastanelere uzaklığı ise yaklaşık 800 metredir.

Binada asansör, otopark, bahçe ve engelli erişimine uygun giriş bulunmaktadır. Verilen bilgilere göre bina, deprem yönetmeliğine uygun yapı özelliklerine sahiptir.

Dairenin öne çıkan özellikleri:

  • Ayrı mutfaklı 2+1

  • 100 m² brüt kullanım alanı

  • Güneybatı cephe

  • İç tadilatı yapılmış

  • Temiz tapu ve İskan mevcut

  • Konut kredisine uygun

  • Yüksek kira getirisi potansiyeli

Fiyat: 90.000 €.

Tadilatla uğraşmadan merkezi bir konumda yaşamak veya kiralama amacıyla gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için değerlendirilebilecek bir fırsat.

 

Özellikler

  • Otopark

Mesafeler

  • Plaj 0.6 km