Ana Sayfa Tüm Emlaklar Alanyum’un Karşısında, Kendi Tarzınızı Yansıtaca...

Alanyum’un Karşısında, Kendi Tarzınızı Yansıtacağınız 110 m² Yaşam Alanı

Cumhuriyet

2+1 DENIZE YAKIN
€ 77000
APS-165
Satılık İlan tipi
Daire Gayrimenkul tipi
— Yapım yılı
3 Odalar
1 Banyo
110 Alan

Açıklama

Her odanın ayrı bir işlevi olduğu kullanışlı bir evde konfor, doğru planlamayla başlar. 110 m² büyüklüğündeki, ayrı mutfaklı 2+1 dairemiz, Cumhuriyet Mahallesi’nde, Alanyum Alışveriş Merkezi’nin karşısında yer almaktadır. Denize uzaklığı yaklaşık 500 metredir.

Kaya Apartmanı’nın 1. katında bulunan daire kuzey, doğu ve güney cephelidir. Bu sayede günün farklı saatlerinde doğal ışık alır. Pencereler şehir ve cadde manzarasına bakmaktadır.

Daire eşyasız olarak satılmaktadır; böylece dekorasyonu tamamen kendi zevkinize göre düzenleyebilirsiniz. İki yatak odası, salon, ayrı mutfak ve bir banyo-WC bulunmaktadır. Binada asansör mevcuttur.

Fiyat: 77.000 €.

Geniş yaşam alanı, ayrı mutfak ve günlük ihtiyaçlara yakın konum arayanlar için değerlendirilebilecek bir seçenek.

 

Mesafeler

  • Plaj 0.5 km