Ana Sayfa Tüm Emlaklar Alanya Merkez'de Geniş 2+1 Daire – Kleopatra Pla...

Alanya Merkez'de Geniş 2+1 Daire – Kleopatra Plajı'na Sadece 400 Metre

Saray

2+1 EŞYASIZ DENIZE YAKIN
€ 120000
APS-112
Satılık İlan tipi
Daire Gayrimenkul tipi
Yapım yılı
3 Odalar
1 Banyo
110 Alan

Açıklama

Alanya Merkez • Kleopatra Plajı • 110 m² • 120.000 €

Şehrin tam kalbinde, Kleopatra Plajı'na yalnızca 400 metre mesafede yer alan bu geniş daire, hem yaşamak hem de yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsattır.

110 m² kullanım alanına sahip 2+1 daire, asansörlü binanın 3. katında bulunmaktadır. Geniş yaşam alanları ve ayrı mutfağıyla özellikle aile yaşamı için konforlu bir kullanım sunmaktadır.

Daire Özellikleri

  • 2+1 daire
  • 110 m²
    1. kat
  • Ayrı mutfak
  • 1 banyo
  • 2 balkon
  • Asansörlü bina
  • Eşyasız
  • Kleopatra Plajı'na 400 metre

Konum Avantajı

Daire; marketler, alışveriş noktaları, restoranlar, kafeler, okullar, bankalar, eczaneler ve toplu taşıma duraklarına yürüme mesafesindedir. Günlük yaşam için ihtiyaç duyabileceğiniz her şey kapınızın hemen önündedir.

110 m² geniş yaşam alanı, ayrı mutfağı ve şehir merkezindeki prestijli konumuyla bu daire hem oturum hem de uzun veya kısa dönem kiralama için yüksek potansiyele sahiptir.

Fiyat: 120.000 €

Alanya Merkez'de, Kleopatra Plajı'na sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunan 110 m² büyüklüğündeki bir daire için oldukça avantajlı bir fiyat.

📞 Detaylı bilgi ve randevu için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Daha fazla portföyümüzü web sitemizde inceleyebilirsiniz.

Mesafeler

  • Teleferik 0.75 km
  • Plaj 0.4 km
  • Market 0.25 km
  • Otobüs durağı 0.15 km